ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Доставката на поръчана чрез Сайта стока се извършва с куриер на посочения от Клиента адрес. Доставки се извършват само на географската територия на България. При наличност на продукта към момента на заявяване на поръчката, доставката за територията на България ще бъде извършена в рамките на срока посочен под всеки един продукт. В посочените цени на Стоките не се включва цената за тяхната доставка, която зависи от вида на избраната доставка и е указана на Сайта отделно преди потвърждаването на Поръчката.

Доставката се извършва с куриерска фирма Speedy. За гуми, тежащи до 10 кг., цената на доставката е по 5 лв. на гума. Гуми, които тежат от 10 кг. до 16 кг. цената на доставката е по 8 лв. на гума. За гуми над 16 кг. цената на доставката е 12 лв. на гума.

В описанието на всяка гума в нашия магазин има посочен срок за доставка. Поръчки се обработват от екипа на Gumi365.bg в дните понеделник до петък: от 09:00ч. до 18:00ч. Всички поръчки, подадени извън този период, се обработват на следващия работен ден. Поръчки, потвърдени до 15:00 ч., се изпращат в рамките на работния ден. Потвърдените след 15:00 ч. поръчки се изпращат на следващия работен ден. 

Съществуват два начина за наложен платеж. При стандартния, в пратката задължително има касова бележка. При другия - "Наложен платеж с пощенски паричен превод", куриерът издава разписка за прием на паричен превод, която е официален данъчен документ (Наредба № Н-18 от 2006 г.). Ето как изглежда такава разписка за прием на паричен превод.

Благодарение на сътрудничеството ни с Unicredit Consumer Financing можете да се възползвате от закупуването на стоки на изплащане.

Ще получите отговор на Вашето запитване за онлайн кредит в рамките на 1 час, като срока на изплащане варира от 3 до 36 месеца.

 

 

Силно Ви препоръчваме да сте наясно с размера на гумата на Вашия автомобил. Ако не сте наясно с размера на подходящата за Вас гума, използвате търсачката за „търсене по превозно средство“, която се намира под главното меню. Чрез търсачката ще можете да намерите оригиналния размер гуми на Вашия автомобил или други съвместими размери. Използвайте инструкциите на картинката показана отдолу като напътствие във Вашето търсене (Тъй като полетата в търсачката са свързани, е необходимо последователно да се следват посочените стъпки):

 

След като посочите модификацията, ще бъдете отведени до страница, показваща размера на автомобила Ви и други подходящи размери:

Картинката показана отдолу като напътствие във Вашето търсене:

Начало на поръчката:

Когато сте избрали желаните от Вас гуми, можете да почнете поръчката като ги добавите към потребителската количка натискайки бутона “Добави”.

 

Към плащането:

 

След това ще бъдете помолени да се регистрирате или да продължите като гост.  Препоръчваме Ви да се регистрирате в нашия уебсайт, така че профилът Ви вече да е в нашата база данни, когато продължите към плащане. За да научите какви са предимствата на регистрацията, моля, вижте раздел "Какви са предимствата на регистрацията?" на нашия уебсайт.

След като направите своя избор, ще бъдете преведени през четири стъпки за поръчване и плащане на Вашите гуми:

 

                                                                

 

 

 

 

                                                                                  Вашата поръчка е приета!

                                                                                                                  Здравейте отново!

                                                                                                                  Вашата поръчка е приета в електронния магазин на "ГУМИ 365" ЕООД!
                                                                                                                  Благодарим Ви за направената покупка!

                                                                                                                  При необходимост, служител на "ГУМИ 365" ЕООД може да се свърже с Вас за                                                                                                                                                                       доуточняване на параметри на доставката.

 

                                                                                                                  При необходимост можете да се свържете с нас, по всяко време, по някой от                                                                                                                                                                         начините, указани на www.gumi365.bg

 

                                                                                                                   С уважение,

                                                                                                                   Екипът на "ГУМИ 365" ЕООД

 

                                                                                                                   Очакваме Ви отново!

                                                                                                                   При необходимост можете да се свържете с нас на контактните ни телефони:                                                                                                                                                                         088967 01 02 и 02 408 01 02 както и на email:office@gumi365.bg

 

                                                                                                                                                 Правила за ползване/Партньорска програма   

 

До 5%.

Възможно е. Много мека гума може да е причина за такова “дърпане”. Неизправна ходова част също може да е причина. Консултирай се със специалисти в сервиз."

За комфортно возене, гумите трябва да са балансирани добре и да са с правилното налягане. Увери се, че гумите не са с по-високо налягане от препоръчителното. Също така някои гуми са по-комфортни от други. Всяка гума е компромис. Гумите с по-дълъг живот возят по-твърдо. Гумите с по-мека возия се износват по-бързо. Свържи се с нас и ние ще предложим подходящите за теб гуми.

Размерът е изписан на стената на всяка гума. Ако не си сигурен какъв размер е правилен за твоя автомобил, използвай търсенето по модел на автомобила или се обади на 0889670102 и ние ще препоръчаме правилния размер гуми. Информация за правилният размер  на гумите може да бъде намерена в упътването към автомобила или върху етикета, залепен върху вратата, колоната, жабката или капака на резервоара. 

Производителите от Petlas произвеждат своите гуми и под марката Starmaxx. Това са абсолютно същите продукти под друга търговска марка. В доставките ни от производителя, някои от гумите са с тази марка и възможно да получите гуми Starmaxx вместо Petlas. Това не трябва да те притеснява. Гумите са със същото качество и носят пълнта гаранция на производителя. Може да видиш повече информация за гумите Starmaxx на страницата на производителя Petlas.

Поръчай от gumi365. Нашите специалисти ще отговорят на всичките  въпроси и ще предложат най-подходящите гуми за твоя автомобил.

За сигурност и максимален живот на гумите, проверявай налягането в гумите поне веднъж на месец. Използвай изправен манометър.

На мокра настилка, вдлъбнатините между грайферите изтласкват водата под гумата. Стандартна нова лятна гума има дълбочина на грайфера около 6-7 мм. При намялаването й наполовина, се увеличава рискът от аквапланинг (плъзгане върху повърхноста на водата), особено при движение с висока скорост.  На сняг, специалните вдлъбнатини на грайфера, наречени ламели, “захапват” снега. Колкото е по-малка дълбочината им, толкова по-слабо е сцеплението.

Когато дълбочината на грайфера спадне под 2-3 мм, намалява сцеплението на мокри или заснежени настилки. На повечето съвременни гуми, има специални маркери, разположени между грайферите, които показват кога гумата е износена до лимита си.

Препоръчителното налягане варира според различните гуми и размери. Провери упътването на твоя автомобил. Стойностите също може да са изписани в долната част на шофьорската врата или в жабката на автомобила.

Най-добрата защита от спукване е поддържане на правилно налягане в гумите. Не ги оставяй твърде меки, нито прекалено твърди. Също се увери, че използваш подходящите гуми за пътните условия.

Зимните гуми са специално разработени за по-добро сцепление на лед, сняг и киша. Сместа на зимните гуми запазва качествата им при температури под 7 градуса. Летните гуми се втвърдяват при такива температури и влошават сцеплението си с пътя. Също така грайферът на зимните гуми е специално разработен за зимни условия и има по-голяма дълбочина от този на летните.

Проверявай редовно налягането в гумите. Разменяй местата на гумите и наблюдавай за неравномерно износване, което може да означава неправилно регулирана ходова част на автомобила.

На всеки 10 000 км.

Указания

След попълването на входните данни в калкулатора и натискане на бутона „Виж гуми с новия размер ” ще се визуализира резултат, който показва:

  • Стар диаметър на гумите (в милиметри)
  • Нов диаметър
  • Разлика в диаметрите на старите и новите гуми и дали са съвместими
  • Показание на скоростомера при движение на автомобила със скорост 100 км/ч с новия размер гуми.

Информация за правилният размер на гумите може да бъде намерена в упътването към автомобила или върху етикета, залепен върху вратата, колоната, жабката или капака на резервоара.

Профила е мястото, където се съхраняват Вашите поръчки-цялата информация, отнасяща се до стоките в поръчката, цената, начина на плащане и доставка. Необходима е регистрация, която изисква въвеждане на потребителско име, имейл, телефон и парола.

Чрез създаването на профил в нашия магазин, ще имате достъп до ускорен процес на потвърждаване на поръчките, ще можете да съхранявате множество адреси за доставка, да преглеждате и проследявате заявки.

Профила дава възможност да се проследи историята на поръчките. Всеки клиент може да посочи данните както на личния си, така и на служебния  автомобил-марка, модел .

Всички данни необходими за издаване на фактура се съхраняват в профила-име на фирмата, точен адрес, Булстат, МОЛ.

Абонирайки се за нашия мейл листинг можете  да получавате оферти за намаления и различни промоционални предложения.

Всеки регистриран потребител при входа в системата въвежда своето потребителско име/email/ и парола. В този случай данните му се визуализират. При необходимост данните могат да бъдат редактирани.

Създаването на профил улеснява Вашето пазаруване, като пести време и усилия.

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
СЪГЛАСЕН СЪМ