Atlas

Гуми Atlas

Atlas Гуми са доставчици на едро на гуми, специализирани в гуми за леки пътнически автомобили, гуми за тежкотоварни автомобили за дълги разстояния, минни и селскостопански гуми и гуми извън пътя.
Намираме се в East Maitland NSW, в момента сме най-големият независим търговец на едро за пътнически, SUV, 4WD, леки камиони, камиони, индустриални, OTR и тежкотоварни автомобили. Ние доставяме огромна гама от продукти от водещи марки като Aeolus, Windpower, Tianli и Windforce и предлагаме продукти, подходящи за всяко приложение - от семейни автомобили до тежкотоварни камиони и специализирани минни и извънградски превозни средства.
Аtlas гумите започнаха през 1994 г., когато Денис Уилтън разшири съществуващата си бизнес "East Maitland Tire Service" в търговията на едро с гуми. Оттогава насам бизнесът е нараснал, за да включва клонове нагоре и надолу по източното крайбрежие на Австралия с местоположения във Виктория, Нов Южен Уелс и Куинсланд. Денис все още е силно ангажиран с бизнеса днес, след повече от 40 години в производството на гуми.
Под ръководството на генералния мениджър Грег Блейс, Atlas Tyres продължава да расте, като операциите напоследък се разширяват в Sunshine West, Victoria и Acacia Ridge Queensland. Това непрекъснато географско разширяване ни позволява да развиваме непрекъснато нашите основни продукти, като същевременно носим стойност на нашата клиентска база. Грег се подкрепя и от силен екип от държавни мениджъри, включително Кийт Уилтън в Нов Южен Уелс, Матю Хиберт във Виктория и Марк Хармстън в Куинсланд.

 

Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
СЪГЛАСЕН СЪМ