СРАВНЕНИЯ И КЛАСАЦИИ

Виж последните новини, статии и тестове на гуми. Тестове на зимни гуми. Тестове на летни гуми. Тестове на ADAC. Виж кои са най-добрите зимни гуми.

"Auto Motor und Sport" 2018: Тест на летни гуми в размер 225/45R17

Тест на 11 летни гуми , проведен от списанието "Auto Motor und Sport"

ADAC 2018: Тест на летни гуми в размери 205/55 R16V

След изпитване на свойствата на 14 комплекта гуми за компактни автомобили, експертната група на Генералния германски автомобилен клуб ADAC, проведе нов тест за летни гуми.

Auto Bild 2017: Тест на всесезони гуми с размери 205/55 R16

Специалният си подход за тестване на гуми, немските експерти от списание Auto Bild пренесоха и в тестовете на всесезонните гуми.

Виж цялата секция

НОВИНИ

Виж най-интересните новини.

Новите гуми BFGoodrich Mud-Terrain T / A KM3 за SUV-автомобили ще се появят през май

На 1 май 2018г. компанията BFGoodrich започва да продава трето поколение кални гуми от серията Mud-Terrain T/A. Първоначално новите гуми BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 ще бъдат достъпни в 14 размера, а до края на годината гамата от модели ще бъде разширена с още няколко модела.

Hankook Tyre представиха новите UHP-гуми Ventus S2 AS X за SUV-автомобили

Hankook Tyre пускат на пазара нов модел гуми с ултрависока производителност Hankook Ventus S2 AS X, предназначен за автомобили с висок център на тежестта и проектиран да осигури динамично пътуване, изпълнено с комфорт.

Bridgestone актуализира асортимента на линията Ecopia за японския пазар

През март 2018г. на японския пазар ще се появят новите гуми Bridgestone Ecopia R710. Те са създадена за използване от популярните в Япония миниванове.

Виж цялата секция

КАК ДА РАЗПОЗНАВАМЕ ГУМИТЕ?

Виж последните новини, статии и тестове на гуми. Тестове на зимни гуми. Тестове на летни гуми. Тестове на ADAC. Виж кои са най-добрите зимни гуми

Усилени гуми-предимства и недостатъци

Кои гуми са усилени? Кои са предимствата и недостатъците на усилените гуми, при какви обстоятелства си струва да се закупят?

Гуми с външен борд

Някои гуми са снабдени с външен борд, чиято задача е да пази външният ръб на джантата от механични наранявания, които могат да се получат например при паркиране до бордюр.

Гуми от бюджетния клас или премиум марки: Има ли значение?

Дали евтините гуми водят само до икономия? Или са толкова добри, колкото гумите от премиум производители? Интервю с водещ инженер, който ще  разкрие науката зад колелата на вашия автомобил.

Виж цялата секция

ПОДДРЪЖКА НА ГУМИТЕ

Виж последните новини, статии и тестове на гуми. Тестове на зимни гуми. Тестове на летни гуми. Тестове на ADAC. Виж кои са най-добрите зимни гуми

Не видът на гумата, а дълбочината на грайфера е важна за зимата

От 15 ноември до 1 март шофьорите са длъжни да карат с гуми, предназначени за зимни условия или с гуми, чийто протектор е равен или по-голям от 4 мм.

Грижа за налягането в гумата

Правилното налягане в гумите се отразява на по-дългия живот на гумите, изразходването на гориво и сигурност при шофиране.

Технологията Run Flat

В буквален превод Run Flat означава „движение със спукана гума“. Run Flat гумата се отличава от нормалната гума по това, че има подсилени странични стени. Дори и когато гумата е напълно спаднала, можете да продължите пътуването си, ако спазвате максимална скорост от 80 км/ч.

Виж цялата секция
Виж още мнения на клиенти
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
СЪГЛАСЕН СЪМ