СРАВНЕНИЯ И КЛАСАЦИИ

Виж последните новини, статии и тестове на гуми. Тестове на зимни гуми. Тестове на летни гуми. Тестове на ADAC. Виж кои са най-добрите зимни гуми.

Auto Buld 2018: Тест на зимни гуми в размер 195/65R15

В първият голям тест за зимна гума на AUTO BILD са тествани повече от 50 гуми в размер 195/65R15.

"Auto Motor und Sport" 2018: Тест на летни гуми в размер 225/45R17

Тест на 11 летни гуми , проведен от списанието "Auto Motor und Sport"

ADAC 2018: Тест на летни гуми в размери 205/55 R16V

След изпитване на свойствата на 14 комплекта гуми за компактни автомобили, експертната група на Генералния германски автомобилен клуб ADAC, проведе нов тест за летни гуми.

Виж цялата секция

НОВИНИ

Виж най-интересните новини.

Новите гуми BFGoodrich Mud-Terrain T / A KM3 за SUV-автомобили ще се появят през май

На 1 май 2018г. компанията BFGoodrich започва да продава трето поколение кални гуми от серията Mud-Terrain T/A. Първоначално новите гуми BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 ще бъдат достъпни в 14 размера, а до края на годината гамата от модели ще бъде разширена с още няколко модела.

Hankook Tyre представиха новите UHP-гуми Ventus S2 AS X за SUV-автомобили

Hankook Tyre пускат на пазара нов модел гуми с ултрависока производителност Hankook Ventus S2 AS X, предназначен за автомобили с висок център на тежестта и проектиран да осигури динамично пътуване, изпълнено с комфорт.

Bridgestone актуализира асортимента на линията Ecopia за японския пазар

През март 2018г. на японския пазар ще се появят новите гуми Bridgestone Ecopia R710. Те са създадена за използване от популярните в Япония миниванове.

Виж цялата секция

КАК ДА РАЗПОЗНАВАМЕ ГУМИТЕ?

Виж последните новини, статии и тестове на гуми. Тестове на зимни гуми. Тестове на летни гуми. Тестове на ADAC. Виж кои са най-добрите зимни гуми

Усилени гуми-предимства и недостатъци

Кои гуми са усилени? Кои са предимствата и недостатъците на усилените гуми, при какви обстоятелства си струва да се закупят?

Гуми с външен борд

Някои гуми са снабдени с външен борд, чиято задача е да пази външният ръб на джантата от механични наранявания, които могат да се получат например при паркиране до бордюр.

Гуми от бюджетния клас или премиум марки: Има ли значение?

Дали евтините гуми водят само до икономия? Или са толкова добри, колкото гумите от премиум производители? Интервю с водещ инженер, който ще  разкрие науката зад колелата на вашия автомобил.

Виж цялата секция

ПОДДРЪЖКА НА ГУМИТЕ

Виж последните новини, статии и тестове на гуми. Тестове на зимни гуми. Тестове на летни гуми. Тестове на ADAC. Виж кои са най-добрите зимни гуми

Не видът на гумата, а дълбочината на грайфера е важна за зимата

От 15 ноември до 1 март шофьорите са длъжни да карат с гуми, предназначени за зимни условия или с гуми, чийто протектор е равен или по-голям от 4 мм.

Грижа за налягането в гумата

Правилното налягане в гумите се отразява на по-дългия живот на гумите, изразходването на гориво и сигурност при шофиране.

Технологията Run Flat

В буквален превод Run Flat означава „движение със спукана гума“. Run Flat гумата се отличава от нормалната гума по това, че има подсилени странични стени. Дори и когато гумата е напълно спаднала, можете да продължите пътуването си, ако спазвате максимална скорост от 80 км/ч.

Виж цялата секция
Виж още мнения на клиенти
Сайтът използва „бисквитки“ („кукита“), за да ти предостави възможно най-доброто потребителско изживяване. Прочети още
СЪГЛАСЕН СЪМ